Postasii, vinovati de numarul mare de taloane nedistribuite!

Postasii, vinovati de numarul mare de taloane nedistribuite!
Angajatii ASP se lovesc de tot felul de situatii ciudate la redistribuirea taloanelor pentru Marea Analiza. Cele mai multe inscrisuri de pe plicurile returnate catre Autoritatea de Sanatate Publica sunt de genul lipsa de la domiciliu, desi destinatarul are doar cativa anisori.

Reprezentantii ASP spun ca, in mare parte, de numarul foarte mare de taloane nedistribuite se fac vinovati postasii, care nu si-ar fi facut treaba cu seriozitate. Din aceasta cauza, angajatii ASP sunt nevoiti sa plece acum din usa in usa, pentru ca programul de evaluare a starii de sanatate mai este functional doar pana la finele acestui an.

La nivelul judetului, 33.000 de plicuri au ramas nedistribuite, aproape 15.000 fiind din municipiul Botosani.

De partea cealalta, peste 1.000 de botosaneni sunt ignorati de autoritati. Sunt oameni, peste 1000, care vor sa participe la Marea Analiza, dar nu au primit taloanele. Iar fara taloane nu ii primeste nimeni in laboratoare.

De la Bucuresti nu au mai trimis absolut niciun detaliu despre ce trebuie facut in legatura cu acei oameni. "Asta e cel mai bizar. Cei care chiar doresc sa ia parte la Marea Analiza nu pot, pentru ca Ministerul a uitat de ei complet. In schimb, sunt cautati cei din strainatate", a precizat un reprezentant al CAS Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
289

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
493

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...