Poliţiştii de la Transporturi au recuperat 70 de panouri parazăpezi furate la Truşeşti!

Poliţiştii de la Transporturi au recuperat 70 de panouri parazăpezi furate la Truşeşti!
Polițiștii de la Transporturi Iași efectuează cercetări într-un dosar penal privind sustragerea a 70 de panouri parazăpezi!
 
La data de 17 octombrie, în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Transporturi Feroviare Trușești, județul Botoșani, au fost sesizați de către reprezentanții CFR despre faptul că, în urma reviziei căii ferate, între Halta C.F. Todireni și Halta C.F. Jijia s-a constatat lipsa a 70 de bucăți de panouri parazăpezi. Acestea erau depozitate în zona terasamentului căii ferate.
 
Din cercetările efectuate, a rezultat că, în perioada 10-14 octombrie, doi cetățeni din comuna Todireni, județul Botoșani, ar fi găzduit patru bărbați din comuna Voinești, județul Iași, cu vârste cuprinse între 23 și 57 ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
În urma verificărilor efectuate de polițiștii de la Transporturi, la un depozit de materiale feroase din orașul Podu Iloaiei au fost găsite panourile-parazăpezi, susceptibile a fi sustrase, acestea fiind deteriorate (presate și îndoite).
 
Cercetările continuă învederea stabilirii întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actorii botoșăneni care au călcat pe covorul roșu de la Cannes revin în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:55
66

Comunitatea Rușilor Lipoveni din Botoșani, împreună cu Uniunea Armenilor din România - sucursala Botoșani, invită publicul pe 24 martie, la ora 12.30, în Sala “Eminescu&rd...

Mesaj devastator pentru politicieni de la copilul unor români care muncesc în Italia: ”I-au înstrăinat pe părinții mei!” / ”Noi o să fim puterea țării!”

astăzi, 11:25
116

La doar 15 ani, Denis, un adolescent de origine română născut și crescut în Italia, a devenit subiectul unei dezbateri intense după ce a postat pe rețelele de socializare un mesaj pat...

S-au oprit sau nu căutările lui Ayan pe timpul nopții? Mărturisirea unui localnic: ”Aici pot confirma!” (Foto)

astăzi, 10:34
1142

Din fericire, copilul a fost găsit luni de către polițiști. Micuțul era nevătămat, fiind predat imediat medicilor pentru a fi evaluat medical.Dispărut de duminică, în jurul orei 15....