Poliţiştii botoşăneni, cu ochii pe "afacerile" din sate!

Poliţiştii botoşăneni, cu ochii pe "afacerile" din sate!
Acţiuni în mediul rural pe linia respectării normelor de comerţ, desfăşurate de poliţiştii botoşăneni, soldate cu sancţiuni contravenţionale!

Joi, 18 august, poliţiştii Secţiei Rurale 1 Botoşani au desfăşurat acţiuni punctuale, pe linia prevenirii şi combaterii actelor ilicite de comerț.

Activităţile au vizat unităţi economice de pe raza comunelor Bălușeni, Cristești și Curtești.
         

"Poliţiştii au efectuat controale la 12 agenţi economici. În urma abaterilor de la normele de comerţ constatate, au fost aplicate 10 sancţiuni contravenţionale cu amenzi în cuantum total de 5.000 de lei", informează IPJ Botoşani.

De asemenea, poliţiştii au legitimat 32 de persoane, 4 dintre acestea fiind atenţionate cu privire la comportamentul adoptat în locuri publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
41

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
139

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
81

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...