Pistolar de Darabani!

Pistolar de Darabani!
Focuri de arma in Darabani!

Conflictele dintre tineri nu mai sunt de mult rezolvate prin forta fizica, de vreme ce acestia dispun de arme, cu care isi intimideaza mai usor adversarii. Eroul de la Darabani isi achizitionase arma din Spania, arma pe care a introdus-o in Romania fara sa o declare la vama.

Vineri seara, in jurul orei 23.15, printr-un apel de urgenta, politistii au fost sesizati ca in zona unui bar din centrul orasului Darabani un barbat a facut uz de arma.

"Primele cercetari efectuate au condus la stabilirea cu operativitate a identitatii suspectului, respectiv B. Alexandru-Virgil, de 19 ani, din orasul Darabani, care, dupa ce a amenintat cu un pistol cu aer comprimat pe M. Bogdan-Ionut, de 19 ani, din orasul Darabani, si a facut uz de arma in plan vertical, in scopul intimidarii, a parasit locul faptei cu un autoturism marca Dacia", precizeaza in comunicatul IPJ Botosani comisar Manuela Ieremie.

In urma activitatilor desfasurate de politistii din orasul Darabani, autoturismul in cauza a fost identificat si oprit in trafic, la volanul acestuia aflandu-se conducatorul auto P. Andrei-Alexandru, de 20 de ani, din orasul Darabani. In autoturism se mai aflau suspectul B. Alexandru-Virgil, precum si B. Daniel-Ioan, de 18 ani, A. Adrian, de 21 de ani, si T. Andreea-Daniela, de 18 ani, toti din orasul Darabani.

Procedandu-se la controlul autoturismului, a fost gasit ascuns sub scaunul din dreapta fata un pistol cu aer comprimat marca GAMO, calibrul 4,5 mm cu bile metalice, iar sub bancheta din spate doua cartuse cu aer comprimat, neutilizate.

"Cercetarile ulterioare au stabilit ca in seara respectiva, in jurul orei 23.15, in timp ce se aflau in fata unui bar din zona centrala a orasului Darabani, intre B. Alexandru-Virgil, M. Ionut-Bogdan si Curca Andrei, toti din orasul Darabani, a avut loc o altercatie verbala, pe fondul unor neintelegeri privind disparitia unui portofel cu acte si bani ce apartinea lui B. Alexandru-Virgil, imprejurare in care acesta a scos de la brau pistolul cu aer comprimat facand uz de arma in plan vertical, in scopul intimidarii celorlalti doi", a completat comisar Manuela Ieremie.

Atat pistolul cu aer comprimat, cat si munitia identificata in autoturism apartin lui B. Alexandru-Virgil, care le-a achizitionat din Spania, fara documente de provenienta si fara a poseda autorizatie de port arma, introducandu-le in tara la data de 10 aprilie, fara a le declara la vama.

Fata de acesta se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de detinere, port si uz fara fara drept de arma neletala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
296

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
511

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
150

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...