Petrecere în stradă pregătită de municipalitate pentru noaptea de Revelion

Petrecere în stradă pregătită de municipalitate pentru noaptea de Revelion
Municipalitatea vrea să organizeze în acest an petrecerea din noaptea de Revelion cu bani de la bugetul local. Pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local de săptămâna viitoare va fi și un proiect de hotărâre privind organizarea Revelionului 2016-2017, suma propusă spre a fi alocată de la bugetul local fiind de 100.000 de lei.

Cei mai mulți bani, respectiv 60.000 de lei, ar urma să fie dați pentru prestația artiștilor naționali și locali de muzică pop și muzică populară, alți 22.000 de lei pentru artificii și 18.000 lei pentru scenă și sunet.

Spectacolul ce va avea loc în Piața Revoluției, pe strada Cuza Vodă și pe Pietonalul Unirii, va începe la ora 21.00, cei ce vor alege să petreacă trecerea dintre ani în stradă urmând a avea parte de muzică populară, muzică pop-dance, cu artiști locali și naționali.

La miezul nopții, timp de un sfert de oră va fi un foc de artificii, iar la ora 00.15 pe scenă va urca un artist național.

Deocamdată, nu se cunosc artiștiii ce vor concerta la Botoșani în noaptea de Revelion. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
273

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
476

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
141

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...