Peste 4.900 de elevi botosaneni s-au inscris la BAC. VEZI calendarul de desfasurare a examenului

Peste 4.900 de elevi botosaneni s-au inscris la BAC. VEZI calendarul de desfasurare a examenului
Inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului s-au incheiat, la nivelul judetului Botosani inscriindu-se un numar de 4.931 de elevi.

521 dintre acestia provin din seriile anterioare.

Toate salile de examen vor fi dotate cu camere de supraveghere video.

Prima proba, proba A, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, va fi sustinuta in perioada 11 - 13 iunie, potrivit calendarului de desfasurare a examenului.

Proba B, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, se va desfasura in intervalul 13-15 iunie.

Proba D, privind evaluarea competentelor digitale, se va derula intre 18 si 22 iunie, iar proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, va avea loc in perioada 25-27 iunie.

Pe data de 2 iulie vor incepe probele de examen scrise, care se vor desfasura pe parcursul a patru zile.

Astfel, pe 2 iulie, elevii vor avea de sustinut proba scrisa la limba si literatura romana, iar la 3 iulie, proba scrisa la limba si literatura materna.

Proba scrisa obligatorie corespunzatoare profilului va fi sustinuta la 4 iulie, iar ultima proba scrisa, cea la alegere profilului si specializarii, va avea loc la 6 iulie.

Rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat vor fi afisate la 8 iulie, iar eventualele contestatii se pot depune la 9 iulie, in intervalul orar 8:00-12:00. Rezultatele finale vor fi afisate la 13 iulie.

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat va avea loc in perioada august-septembrie, iar inscrierile se fac in intervalul 16-20 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Actele „de mână” vor putea fi titluri executorii, chiar dacă nu sunt înregistrate în registrele publice

astăzi, 18:20
480

Pe viitor, înscrisurile sub semnătură privată vor putea fi folosite ca titluri executorii chiar și fără să fie înscrise în registrele publice corespunzătoare, așa cum stabil...

Bărbat găsit fără suflare într-un părău din Dorohoi

astăzi, 17:28
356

Un bărbat în vârstă de 42 de ani a fost găsit fără suflare într-un pârâu, sâmbătă, pe strada Oborul Nou din municipiul Dorohoi.Descoperirea a fost făcut...

Comitet întrunit de urgență la Prefecură, din cauza Codului portocaliu de furtuni și a coronavirusului

astăzi, 17:13
590

Membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă s-au întrunit în şedinţă extraordinară astăzi, în contextul avertizării meteorologice de tip Cod Portocaliu, va...