Mihaela Hunca, inspector general ISJ: “Unii au cerut concedii de odihna, ceea ce este inacceptabil in aceasta perioada de examene”

Mihaela Hunca, inspector general ISJ: “Unii au cerut concedii de odihna, ceea ce este inacceptabil in aceasta perioada de examene”

 Mihaela Hunca, inspector general ISJ  

Inpectorul general al Inspectoratului Scolar Judetean, Mihaela Hunca, nu a semnat nicio cerere de concediu venita din partea inspectorilor scolari.

Sefa invatamantului botosanean sustine ca mai multi inspectori au cerut concediu, insa a luat decizia de a nu le aproba, motivat de faptul ca este o perioada cu activitate intensa, dat fiind ca in scurt timp vor incepe examenele nationale.

Hunca a mai spus ca exista voci care spun ca unii dintre actualii inspectori scolari si-au manifestat intentia de a se intoarce la catedra.

“Din ceea ce spuneau unele persoane, vor sa plece. Care vor sa plece nu ii retin. Asa am auzit. Sunt mai multe si am fost intr-un moment cand chiar nu ii intelegeam. In momentul in care ai venit intr-o institutie, ai venit sa muncesti. Ma intrebam daca sunt chiar atat de extenuati. Unii au cerut concedii de odihna, ceea ce este inacceptabil in aceasta perioada de examene. Atentia este mai putin concentrata asupra modificarilor, schimbarilor, functiilor, cat atat asupra procesului de invatamant, ca acesta sa se desfasoare in mod normal, conform programului, a incheierii situatiei scolare si mai ales a desfasurarii corecte a examenului. Suntem in perioada desfasurarii probelor de aptitudini, la liceele vocationale. Se finalizeaza inscrierea la examenul de Bacalaureat. Astazi (n.r. vineri) se face distribuirea camerelor de supraveghere pentru examene. Ne pregatim pentru examene", a declarat Mihaela Hunca, inspector general al ISJ.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Liberalii din Botoșani au dat startul campaniei electorale. Iftime: ”Vreau să dau oamenilor o alternativă la vot” / Flutur: ”Botoșaniul mai puternic!” (Foto, Video)

astăzi, 10:56
30

În această dimineață, liberalii botoșăneni au dat startul campaniei electorale pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.După ora 9.30, membrii PNL Botoșani, în frunte cu...

Sărbătoare într-o parohie din municipiul Botoșani, zeci de credincioși asistă la slujbă! (Foto, Video)

astăzi, 10:15
75

"Izvorul Tămăduirii" este o sărbătoare închinată Maicii Domnului. Având în vedere că ea este nedespărțită de Fiul ei, ea este și o zi de prăznuire a lui Hristos....

Profesor judecat pentru relații sexuale cu o elevă, băgat după gratii în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 10:03
164

Sentința finală a fost dată joi, 9 mari 2024, de Curtea de Apel Suceava, unde a fost nevoie de un complet de divergență pentru că primii doi judecători ai avut opinii separate. Unul a menținut...