Peste 4.900 de elevi botosaneni s-au inscris la BAC. VEZI calendarul de desfasurare a examenului

Peste 4.900 de elevi botosaneni s-au inscris la BAC. VEZI calendarul de desfasurare a examenului
Inscrierile pentru prima sesiune a bacalaureatului s-au incheiat, la nivelul judetului Botosani inscriindu-se un numar de 4.931 de elevi.

521 dintre acestia provin din seriile anterioare.

Toate salile de examen vor fi dotate cu camere de supraveghere video.

Prima proba, proba A, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, va fi sustinuta in perioada 11 - 13 iunie, potrivit calendarului de desfasurare a examenului.

Proba B, de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, se va desfasura in intervalul 13-15 iunie.

Proba D, privind evaluarea competentelor digitale, se va derula intre 18 si 22 iunie, iar proba C, de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala, va avea loc in perioada 25-27 iunie.

Pe data de 2 iulie vor incepe probele de examen scrise, care se vor desfasura pe parcursul a patru zile.

Astfel, pe 2 iulie, elevii vor avea de sustinut proba scrisa la limba si literatura romana, iar la 3 iulie, proba scrisa la limba si literatura materna.

Proba scrisa obligatorie corespunzatoare profilului va fi sustinuta la 4 iulie, iar ultima proba scrisa, cea la alegere profilului si specializarii, va avea loc la 6 iulie.

Rezultatele obtinute la examenul de bacalaureat vor fi afisate la 8 iulie, iar eventualele contestatii se pot depune la 9 iulie, in intervalul orar 8:00-12:00. Rezultatele finale vor fi afisate la 13 iulie.

Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat va avea loc in perioada august-septembrie, iar inscrierile se fac in intervalul 16-20 iulie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
84

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
114

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
975

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...