Peste 30 de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean! Vezi pe ce secții

Peste 30 de posturi scoase la concurs de Spitalul Județean! Vezi pe ce secții
Spitalul Județean Mavromati dă drumul la angajări, fiind scoase la concurs mai multe posturi de asistenți, infirmieri și îngrijitori curățenie, atât la sediul din strada Marchian, cât și la secțiile exterioare. De asemenea, conducerea unității spitalicești a primit aprobare pentru a organiza concurs și pentru mai multe posturi din cadrul Unității de Primire Urgențe.

Astfel, pentru Unitatea de Primire Urgențe și pentru Compartimentul de Primire Urgențe de la Pediatrie va fi organizat concurs în data de 25 noiembrie pentru 10 posturi de asistent medical, 4 posturi de infirmier și 2 posturi de îngrijitor curățenie.

La Compartimentul sterilizare de la sediul din strada Marchian în data de 26 noiembrie va fi concurs pentru 2 posturi de asistent medical, iar pe Secția Chirurgie Generală au fost ascoase la concurs 3 posturi de asistent medical și un post de infirmier, concursul fiind programat în data de 27 noiembrie.

Pe Secția Medicină Internă în data de 2 decembrie va avea loc concurs pentru două posturi de asistent medical.

Posturi au fost scoase la concurs și la Compartimentul Pediatrie de la Drabani. Aici se caută un asisten medical, pentru care va fi organizat concurs pe 3 decembrie, iar la Compartimentul Medicină Internă de la Darabani pe 4 decembrie va fi concurs pentru un post de asistent medical.

La Secția de Obstetrică și Ginecologie a fost scos la concurs un post de asistent medical, concursul fiind programat în data de 7 decembrie, iar pe 8 decembrie va fi concurs pentru un post de asistent medical la Secția de Obstetrică și Ginecologie II.

Potrivit reprezentanților Spitalul Județean, cei interesați se pot înscrie la concurs începând de meiercuri, 4 noiembrie, data limită de depunere a dosarelor fiind 16 noiembrie, ora 15.30.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
51

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
55

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
132

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...