Persoane ranite intr-un accident provocat de o soferita fara experienta!

Persoane ranite intr-un accident provocat de o soferita fara experienta!
Imprudenta la volan si viteza excesiva pe un drum comunal, chiar daca in masina se afla si un minor, au facut-o sa se opreasca cu masina in sant! Soferita are permis de conducere din acest an.

Sambata dupa-amiaza, in jurul orei 16.42, B. Oana, de 25 de ani, din municipiul Botosani, posesoare a permisului de conducere categoria B din anul 2009, conducea un autoturism pe raza comunei Vladeni, pe drumul comunal 63, pe relatia Mandresti-Vladeni.

Lipsa de experienta si-a spus cuvantul in momentul in care sofeirta s-a angajat in depasirea unui autoturism.

La revenirea pe sensul de mers, din cauza vitezei excesive pe un carosabil acoperit cu pietris, a pierdut controlul volanului, imprejurare in care autoturismul a parasit drumul, impactind malul de pamant al santului din partea stanga, avind in vedere sensul sau de deplasare.

"In urma accidentului, B. Vasile, de 40 de ani, din municipiul Botosani, pasager pe locul din dreapta fata, a suferit o fractura la bratul drept, iar minorul B. A., de 14 ani, pasager pe bancheta din spate a autoturismului, a suferit leziuni usoare", a mentionat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

In urma testarii conducatoarei auto cu aparatul etilotest, s-a stabilit ca nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii accidentului.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
81

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
70

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
157

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...