Permisele auto vor fi trimise prin posta

Permisele auto vor fi trimise prin posta
Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor va incepe, de joi, sa livreze prin serviciile de curierat rapid permisele de conducere si certificatele de inmatriculare la domiciliul titularului documentului.

Serviciile de curierat rapid vor fi realizate de catre Compania Nationala Posta Romana, informeaza Ziare.com.

Persoanele care vor solicita schimbarea permiselor de conducere si certificatelor de inmatriculare vor primi acasa, in termen de 15 zile de la data dovezii inlocuitoare, noile documente.

Prin aceasta decizie, cetatenii nu vor mai fi nevoiti sa se conformeze programului de lucru de la ghisee si nici sa astepte la cozi.

Proiectul este unul la nivel national si de acesta vor beneficia cetatenii din toate judetele, comunele si satele din tara.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
448

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
137

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...