Pericol de incendiu descoperit de Garda de Mediu din Botoșani, într-un morman de deșeuri din construcții

Pericol de incendiu descoperit de Garda de Mediu din Botoșani, într-un morman de deșeuri din construcții

Ca urmare a aparițiilor în mass-media locală referitoare la depozitarea deșeurilor în locuri neamenajate de pe strada Peco, din municipiul Botoșani, comisarii din cadrul Gărzii de Mediu din Botoșani au verificat, luni, amplasamentul, descoperind că exista inclusiv un risc major de aprindere a unui incendiu.

Potrivit GNM Botoșani, pe platforma betonată, pe o suprafață de aproximativ 1000 mp sunt depozitate aproximativ 2000 mc de deșeuri din construcții și demolări din domeniul industrial și sporadic deșeuri din dezafectări/demolări casnice, deșeuri de plastic, deșeuri de carcase aparatură electrică și electronică, deșeuri de izolații.

„La momentul verificării un sac cu un produs, posibil material de construcții, ardea mocnit. Nu se constată alte urme de ardere în perimetru”, au precizat comisarii Gărzii de Mediu Botoșani.

Pentru neconformitățile constate au fost impuse măsuri cu termen pentru municipiul Botoșani: identificarea titularului amplasamentului și luarea măsurilor de salubrizare cu operatori autorizați; prezentarea documentelor de transport specifice emise la predarea spre valorificare/eliminare a deșeurilor; monitorizarea terenului în vederea prevenirii depozitărilor ilegale de deșeuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
215

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
354

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
119

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...