Primăria municipiului Botoșani caută un șef peste cimitire și piețe, cu opt ani experiență în conducere

Primăria municipiului Botoșani caută un șef peste cimitire și piețe, cu opt ani experiență în conducere

Primăria municipiului Botoşani organizează, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii contractuale de șef pentru Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.

Proba scrisă va avea loc pe 21 iulie, de la ora 10:00, iar interviul „se susține, de regulă, într-un termen de maximum 4 zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise”, se precizează în anunțul Primăriei.

Dosarele de înscriere la concurs se depun în perioada 30 iunie – 13 iulie inclusiv, la sediul Primăriei, la camera 10 B.

Condițiile specifice prevăzute în fișa postului aferente funcției contractuale, pe care un cindidat trebuie să le îndeplinească, sunt: să fie absolvent de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, în domeniile economic/ tehnic/ juridic; vechime în specialitatea studiilor superioare de minim 10 ani; experienţă ȋn funcţii de conducere – minim 8 ani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57
1

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
30

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...