Pedelistul Tabuleac, apreciat de liderii PNL pentru activitatea din Parlamentul Romaniei!

Pedelistul Tabuleac, apreciat de liderii PNL pentru activitatea din Parlamentul Romaniei!
Veneticii nu au ce cauta in Botosani! Asta spun liderii PNL, facand referire la experienta pe care botosanenii au avut-o cu Razvan Teodorescu, cel care, dupa ce a castigat un loc in Parlament pe votul botosanenilor, nu a mai trecut prin teritoriu, desfiintandu-si chiar si cabinetul parlamentar.

"PSD-ul a dovedit dispret prin aducerea lui Viorel Pana, un om din Constanta, sa candideze la Botosani. Un om care, in urma cu doua saptamani, daca il intrebai de Botosani, nu stia care sunt vecinii judetului. Botosanenii sper sa aiba puterea de a discerne si de a promova un om de-al lor", a spus Gabriel Oprisanu la conferinta de presa organizata astazi de PNL.

Mai mult, liberalii s-au aratat nemultumiti si de activitatea in Parlamentul Romaniei a oamenilor trimisi de partide in mandatul trecut, chiar daca cei vizati sunt din Botosani.

"Buhaianu, in afara de datoriile pe care le-a lasat in urma, a vorbit de la tribuna Parlamentului exact un minut si 11 secunde. Macaleti nu a deschis gura, iar Dragus a reusit performanta de a avea cea mai scurta declaratie, adica 13 secunde", spune Oprisanu.

Exista, totusi, si parlamentari care si-au facut treaba, recunosc liberalii, fiind amintiti aici pedelistul Mihai Tabuleac, prin legile promovate, si liberalul Liviu Campanu, prin activitatea de lobby pentru atragerea de fonduri.

"In rest, parlamentarismul a fost un esec total", a incheiat Oprisanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A trecut la cele veșnice maica cea ”rugătoare și foarte râvnitoare” (Foto)

astăzi, 08:11
4

S-a stins Maica Epraxia, originară din Dorohoi, ”cea tare în credință și cu multă nădejde în Hristos Domnul”.Avea 83 de ani. A avut o viață frumoasă și înc...

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
6

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
420

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...