Pe 1 mai, Targ de miei si pielicele la Statiunea Popauti

Pe 1 mai, Targ de miei si pielicele la Statiunea Popauti
Duminica, 1 mai, la Statiunea de Cercetare si Dezvoltare de la Popauti va avea loc cea de-a VI-a editie a “Targului judetean de miei si pielicele".

Evenimentul este organizat de Asociatia Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis, cu sprijinul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala, al Statiunii Popauti si al deputatului Florin Turcanu.

Organizatorii mizeaza pe prezenta a aproximativ 100 de crescatori de ovine si caprine, dar si de bovine si pasari, din judetele Botosani, Suceava, Iasi, Neamt si Vaslui.

In programul targului este cuprins si simpozionul “Agricultura si zootehnia, o prioritate pentru judetul Botosani".

“Fata de editia de anul trecut, anul acesta participarea crescatorilor de animale va fi una mult mai mare, pentru ca a crescut si interesul acestora de a-si populariza animalele si produsele in zona aceasta. O noutate anul acesta va fi prezenta raselor de carne, iar pe langa ovine si caprine vor veni si alte specii de animale. Targul va fi unul cu vanzare si speram ca vor fi cat mai multi cumparatori. Vor fi si comercianti cu produse traditionale", a declarat Ionica Nechifor, presedintele Asociatiei Crescatorilor de Ovine si Caprine Moldoovis.

La eveniment au fost invitate si oficialitatile judetului, fiind asteptat sa participe si liderul PNL, Crin Antonescu.

Deschiderea oficiala a Targului judetean de miei si pielicele de la Statiunea Popauti va avea loc la ora 11.00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
12

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
61

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...

PSD-iștii din Botoșani și-au depus candidaturile pentru Primărie și Consiliu Local! Cosmin Andrei: „Mi-au cerut să candidez în continuare” (foto, video)

astăzi, 18:49
124

Cosmin Andrei, primarul în funcție al municipiului Botoșani, și-a depus candidatura pentru Primăria Botoșani. Tot astăzi a fost depusă și lista de candidați pentru consilieri municipali...