(P) De ce un apartament nou? Nivelul superior de siguranță la incendiu

(P) De ce un apartament nou? Nivelul superior de siguranță la incendiu

Un motiv pentru care să te muți într-un apartament Made To Measure, marca UNIQUE Residence

În perioada de dezvoltare imobiliară din prezent asistăm la nașterea unor ansambluri rezidențiale tot mai performante și eficiente, mult mai sigure din punct de vedere structural și al securității la incendiu, construite responsabil, pe baza unor proiecte tehnice conforme, cu avize de securitate la incendiu, scenarii de securitate la incendiu, referate al verificatorului pentru cerința ”securitate la incendiu“, care răspund celor mai noi cerințe de securitate ale legislaţiei în acest domeniu.

”Blocurile - clădiri de locuit colective - sunt bine realizate prin prisma măsurilor de securitate la incendiu, după noile normative: structura de rezistență trebuie să reziste sub acțiunea focului o perioadă normată de timp, căile de evacuare (uși, holuri, scări) trebuie să îndeplinească anumite condiții privind gabaritele și lungimile de evacuare, de distanță la foc. În plus, dacă clădirea este prevăzută cu parcaj auto subteran, ea se dotează cu instalații de stingere a incendiilor cu hidranți interiori, exteriori și/sau sprinklere, cu instalații de detecție, semnalizare și avertizare incendii, instalații de desfumare.” - ing. Liviu Cătălin Covaliu, specialist în securitatea la incendiu a construcțiilor.

”În toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, asigurăm toți parametrii care se impun pentru realizarea şi exploatarea unor construcții care să se prezinte în timp la capacitate funcțională maximă, la un nivel superior de siguranță al întregii clădiri și locuitorilor săi, peste standardele normativelor actuale.

Toate proiectele noastre sunt verificate de către specialiști autorizați și răspund unui nivel superior al cerințelor de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.

Atunci când ezită în fața unei clădiri realizate cu responsabilitate, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor!

ALEGE unde vrei să fii!


 

Proiectele rezidenţiale de excepție ale grupului de firme FORMENS, dezvoltate în patru zone ale Botoșaniului, în Iași și în Focșani - stadii de realizare:


(P).

 

Spune-ne opinia ta