Momentul acroșării copilului din Cătămărăști de un tren, surprins de o cameră de supraveghere

Momentul acroșării copilului din Cătămărăști de un tren, surprins de o cameră de supraveghere

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care băiatul de 11 ani din localitatea Cătămărăști-Deal, din comuna Mihai Eminescu, a fost acroșat mortal de tren, după ce a încercat să traverseze calea fără să se asigure.

Evenimentul s-a întâmplat în jurul orei 11:40. Băiatul plecase cu o roabă de gunoi, pentru a o descărca, dar a fost surprins și acroșat de tren. Mecanicul a fost cel care a apelat 112. La scurt timp de la direcționarea forțelor de intervenție, corpul băiatului a fost zărit într-o rigolă aflată în imediata proximitate a liniei ferate.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și o ambulanță de Terapie Intensivă a SMURD. Cadrele medicale nu au putut face decât să constate decesul, însă, care survenise pe loc.

Băiatul a fost lovit de trenul CFR Botoșani-București, care și-a continuat deplasarea. Polițiștii au stabilit că acesta fusese aruncat la 10 metri de punctul producerii impactului.

Din imaginile surprinse, se observă că băiatul nu a avut niciun moment de ezitare în timpul avansării și nici nu s-a uitat în stânga sau în dreapta, deși trenul produce zgomote puternice la apropiere. Nici conductorul nu a încetinit după producerea accidentului.

În cauză, polițiștii au demarat o anchetă in rem pentru ucidere din culpă, urmând ca în funcție de rezultatele cercetărilor și ale necpropsiei să se dispună o soluție procedurală.

Imaginile pot fi văzute prin click pe ACEST LINK.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la fraudele informatice și la „investițiile” online! Iată cum vă puteți proteja!

astăzi, 17:13
14

În ultima perioadă se constată o creștere a sesizărilor referitoare la săvârșirea  unor infracțiuni de înșelăciune în mediul online care au ca bază folosirea &ic...

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
69

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
263

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...