(P) Alfa Park Residence - Pentru noi calitatea vieții contează!

(P) Alfa Park Residence - Pentru noi calitatea vieții contează!

Alfa Park Residence - creează premisele pentru cartierul cu cei mai buni indicatori de calitate a vieții din Botoșani

Conceptul are la bază o viziune ce pune oamenii și cadrul natural în centrul procesului de proiectare. Soluția își propune să ofere un tip de locuire intimă, firească, prin încercarea de a crea o comunitate pe care locuitorii să o perceapă ca pe un „acasă”.

Spații comune de agrement, servicii și facilități extinse

Dezvoltarea rezidențială impresionantă va integra cele 46 de case și 22 de blocuri cu spații comune pentru servicii comerciale și alimentație publică, de învățământ, medicale și sportive, cu spații verzi, parcuri interioare, alei și parcaje, cu spații de agrement și relaxare, toate acestea integrate într-un concept unitar de arhitectură.

Plecând de la ideea de a trăi înconjurat de natură, spațiile de locuit vor fi dezvoltate în jurul centrului de interes cu parcuri și zone de agrement, încurajând astfel un stil de viață sănătos.

25.687 mp zone de practicare a sportului în aer liber și pietonale

Desigur, întrepătrunderea spațiilor publice cu rețeaua generoasă de spații verzi creează un mediu sănătos, primitor, contribuind astfel la definirea unui cadru urban cu standarde superioare de trai, cadru ce va fi determinat însă și de alți indicatori de calitate a vieții.

Odată cu finalizarea întregului complex, pe lângă parcul care va armoniza spațiul întregului complex ce va uni comunitățile tuturor parcelelor, viitorii locatari vor beneficia și de 25.687 mp zone de practicare a sportului în aer liber (terenuri de sport, piste de alergat) și pietonale (zone de promenadă, terase, organizare de evenimente, spectacole și proiecții în aer liber etc.).

Complex sportiv cu o capacitate de 500 locuri

De asemenea, noul cartier Alfa Park Residence va cuprinde și un complex sportiv cu o capacitate de 500 de locuri pentru organizarea de evenimente și competiții sportive, ce va include și piscină acoperită, precum și terenuri pentru practicarea diferitelor activități sportive, sală fitness, patinoar etc.


 

Investim  în calitatea vieții!

Dezvoltarea ambițiosului proiect se va realiza progresiv, urmând ca, la finalizarea edificării întregului cartier, acesta să fie structurat pe 10 zone rezidențiale, în prima etapă realizându-se primele două zone:

Zona 1 – 0,9 Ha: 12 locuințe tip duplex, 14 locuințe înșiruite

Zona 2 – 1,4 Ha: 4 blocuri, 136 apartamente.

Odată cu intrarea în această primă etapă de edificare a complexului rezidențial Alfa Park, vor fi lansate și primele dintre multiplele facilități de contractare (discount-uri, rate, avans minim pentru a deveni proprietar ș.a.) pentru toți cei interesați să își achiziționeze o casă sau un apartament în noul cartier.

ALFA PARK Residence - primul  cartier autonom din Botoșani!

Detalii despre proiect și prețuri locuințe - case și apartamente noi - Alfa Park Residence

 

Pentru mai multe informații despre proiect accesați pagina:  www.alfapark.ro

sau la tel.: 0732 374 934, e-mail: contact@alfapark.ro

(P).

 

Spune-ne opinia ta