Ordine asigurată de jandarmi la alegerile de la Nicșeni și la evenimentele sportive din weekend

Ordine asigurată de jandarmi la alegerile de la Nicșeni și la evenimentele sportive din weekend

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va acţiona în week-end-ul care urmează pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la cele două meciuri de fotbal din liga a IV - a, care vor fi disputate în data de 05 noiembrie a.c., de echipele A.S.Unirea Săveni – Viitorul Blândeşti şi Avântul Albeşti – A.S.ProSport Vârfu Câmpului.

Tot sâmbătă, jandarmii vor asigura protecţia transportului buletinelor de vot de la sediul Instituţiei Prefectului la Biroul Electoral de Circumscripţie Nicşeni, iar duminică vor asigura intervenţia, în caz de necesitate, pe timpul desfăşurării alegerilor locale organizate în această comună, precum şi protecţia transportului buletinelor de vot şi a rezultatelor votării la Judecătoria Botoşani, după încheierea votării.

Suplimentar, efective de jandarmi vor executa în cele două zile ale sfârşitului de săptămână misiuni de menţinere a ordinii publice în sistem integrat sau prin patrule de jandarmi, în mediul urban şi rural, pentru prevenirea faptelor de natură penală sau contravenţională, precum şi pentru intervenţia la apelurile făcute de cetăţeni la numărul unic de urgenţă 112.

Recomandăm cetăţenilor să respecte măsurile luate de organizatori și indicațiile forțelor de ordine, iar în cazul producerii unor fapte antisociale să sesizeze forţele de ordine în cel mai scurt timp, în mod direct sau prin apel telefonic la numărul unic de urenţă 112, pentru soluţionarea operativă a problemelor apărute.

Comunicat de presă Inspectoratul Județean de Jandarmi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
110

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
78

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
242

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...