Oprisanu: Nu imi este frica de faptul ca as putea avea soarta lui Florin Turcanu!

Oprisanu: Nu imi este frica de faptul ca as putea avea soarta lui Florin Turcanu!

 Gabriel Oprisanu isi acuza sefii ca nu au gestionat corect situatia din PNL  

(Evenimentul de Botosani)

Candidatul PNL la functia de senator pe colegiul Botosani a luat atitudine vizavi de ceea ce s-a intamplat in ultimele zile in partid, acuzandu-i pe cei din conducerea acestei formatiuni ca nu au stiut sa gestioneze situatia.

"Vazand ceea ce se intampla la nivelul partidului, consider ca este o dovada de neprofesionalism a celor care il conduc la ora actuala si poate chiar de iresponsabilitate. In prag de alegeri, in loc sa fim ancorati pe problemele cetatenilor, noi ne aruncam intr-un conflict intern. Vreau sa inteleaga toti care conduc Partidul National Liberal, la ora actuala ca partidul nu este mosia nimanui si rezultatele pe care le-a obtinut Partidul National Liberal sunt rodul muncii multor persoane, rodul celor care au fost implicati direct in campania electorala, a oamenilor care cred in valorile liberale si nimeni nu are dreptul sa-si aroge meritul acestor rezultate. Rezultatele sunt ale celor care au castigat mandate de primari, de consilieri", a spus Gabriel Oprisanu, care a mai adaugat ca acest conflict din PNL este de mai mult timp si tocmai de aceea au existat mai multe persoane care au refuzat sa candideze din partea PNL.

"Nu imi este frica de faptul ca as putea avea soarta lui Florin Turcanu. Eu sunt in primul rand un profesionist, care mi-am facut treaba si cand spun conducerea partidului ma refer la absolut toti si nu doar la unul. Situatia din partid, care dureaza de ceva timp, a facut ca persoane valoroase sa refuze intrarea in lupta electorala", a mai spus Oprisanu. (Razvan Sauciuc)

Reamintim ca, la finalul saptamanii trecute, www.stiri.botosani.ro va informa despre situatia conflictuala din interiorul PNL, situatie care a culminat cu propunerea Biroului Judetean Permanent de a-l exclude din partid pe Florin Turcanu, secretarul general al acestei formatiuni politice.

Turcanu a anuntat sambata ca nu va parasi partidul. Mai mult,acesta a programat astazi o intalnire cu Calin Popescu Tariceanu, la Bucuresti, cu care va discuta si despre conflictele care ameninta sa faramiteze PNL Botosani, cu putin inainte d alegerile parlamentare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
356

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
629

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...