Oficial, Tecuceanu nu a decedat din cauza A(H1N1). "Este o manipulare fara scrupule?", se intreaba fratele actorului

Oficial, Tecuceanu nu a decedat din cauza A(H1N1). "Este o manipulare fara scrupule?", se intreaba fratele actorului

 TONI TECUCEANU  

Paul Tecuceanu spune că pe certificatul de deces al fratelui său nu scrie că acesta ar fi murit din cauza virusului A(H1N1).

La o săptămană după ce "carcotaşul" Toni Tecuceanu a decedat, rudele acestuia nu ştiu incă dacă el s-a stins din viaţă din cauza gripei porcine sau nu. Dubios este faptul că pe certificatul constatator al decesului nu se pomeneşte nimic de teribilul virus. Tocmai din acest motiv, Paul Tecuceanu, fratele lui Toni, se întreabă dacă nu cumva e vorba de o manipulare.

Anunţul făcut de oficialii spitalului "Matei Balş" din Capitală conform căruia Toni Tecuceanu ar fi murit de gripă porcină a şocat întreaga Românie. Dincolo de isteria iscată, familia fostului actor de la "Cronica Cârcotaşilor" încă nu ştie dacă Toni s-a stins din viaţă, la 37 de ani, din cauza acestei afecţiuni. Însuşi fratele actorului, Paul Tecuceanu, a lansat pe blogul Oanei Ioniţă o serie de ipoteze care te fac să te întrebi dacă Toni a fost sau nu victima noului virus sau dacă nu cumva la mijloc e o manipulare pentru a face reclamă vaccinului contra noii gripe.

"Ceva nu se leagă! Informaţiile pe care le-am primit se bat cap în cap. Profesorul Adrian Streinu-Cercel a afirmat răspicat: "Toni Tecuceanu a murit de gripă porcină". După simptome, medicii erau convinşi că e vorba de gripă porcină. În cele peste două săptămâni cât a stat în spital, i s-au făcut două teste, iar rezultatele au fost negative. Abia după ce i s-a luat a treia oară secreţie, rezultatul a fost pozitiv. Iniţial, medicii mi-au spus că Toni avea virusul A(H1N1) în organism de opt zile. Apoi, profesorul Cercel a anunţat că acest virus se instalase în organismul fratelui meu de trei zile. Acum, după moartea lui Toni, toţi dau năvală la spitale pentru a se vaccina. Oare e un fenomen firesc sau doar o manipulare fără scrupule?", scrie Paul pe blogul www.bebelusaoana.ro.

"Nu ştiu dacă Toni a murit de gripă porcină. Mi s-a spus că încă nu se ştie cu exactitate cauza decesului şi că o vom afla abia peste vreo două săptămâni", a spus Paul Tecuceanu. De ce s-a hazardat, totuşi, Streinu-Cercel să declare că Toni a murit de gripă porcină la doar câteva ore după ce a fost înregistrat decesul, în condiţiile în care doar rezultatele necropsiei (care nici acum nu sunt gata), pot confirma cauza morţii? E o întrebare la care, probabil, familia actorului nu va afla niciodată răspunsul.

Tragedia "cârcotaşului" a creat o isterie în masă

"După moartea actorului de la Prima TV, lumea a realizat cu adevărat cât de periculoasă e această gripă şi cât de importantă e vaccinarea. Decesul "cârcotaşului" a creat o isterie, care putea fi prevenită. Acum, oamenii sunt panicaţi după ce au aflat că un om energic, în floarea vârstei, pe care îl vedeau la televizor, şi-a pierdut viaţa de la gripa porcină", a declarat prof. dr. Florin Tudose, şeful Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Universitar.

Bebeluşa Oana Ioniţă nu a luat boala

Ce este şi mai dubios e faptul că cei care au intrat în contact cu Toni în perioada în care acesta ar fi fost infectat cu A(H1N1) nu au contactat boala. Printre aceste persoane se află şi Oana Ioniţă, care a petrecut opt ore în aceeaşi maşină cu Toni şi chiar a mâncat din mâncarea lui.

"Am intrat în contact cu o persoană suspectată ca fiind purtătoare de virus A(H1N1), iar simptomele nu au apărut nici la mine, nici la celelalte persoane care au intrat în contact cu Toni. El nu avea gripă porcină, ci s-a dorit utilizarea unei persoane publice pentru a face oamenii să se vaccineze", afirmă răspicat Oana pe blogul ei.

Oficial, Tecuceanu nu a decedat din cauza A(H1N1)

Din cele peste 80 de persoane răpuse oficial, în România, de virusul A(H1N1), nici una nu a ajuns la IML "Mina Minovici" pentru autopsie. Necropsia a fost făcută de legistul spitalului unde bolnavul a murit.

“Pe orice certificat de deces trebuie să scrie cauza morţii. Actul tipizat are trei puncte (A, B, C) în care se scriu constatările medicului. La punctul A se trece cauza imediată a morţii, la punctul B, o cauză care se înlănţuie logic cu prima, iar la punctul C, la cauza iniţială, trebuie să scrie, în cazul gripei porcine, spre exemplu, virusul A(H1N1). În orice certificat de deces eliberat în cazul gripei porcine trebuie să fie trecută denumirea medicală a virusului, ne-au declarat surse medicale. (Cristian Burcioiu)

Putem avea o falsă pandemie

Un oficial european avertizează asupra "falsei pandemii de gripă porcină". Cel care spune că semnalele de alarmă sunt doar strategii ale companiilor de medicamente de a-şi vinde produsele este chiar Wolfgang Wodarg, şeful Comisiei pentru Sănătate din cadrul Consiliului Europei.

 

 

 

 

Libertatea.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
110

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
23

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
423

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...