O instituție din Botoșani angajează fără concurs personal pe perioada stării de alertă

O instituție din Botoșani angajează fără concurs personal pe perioada stării de alertă

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” (ISU) Botoşani, cu sediul în strada Uzinei, nr. 3, organizează selecție pentru ocuparea temporară, fără concurs, a șapte posturi de subofițer principal și conducător auto (autospeciale), pe durata instituirii stării de risc epidemiologic și biologic.

Cei patru conducători auto (autospecială) și trei subofițeri operativi vor lucra pe durata stării de risc epidemiologic și biologic, la subunitățile din Dorohoi, Săveni, Ștefănești și Trușești.

Pentru toate posturile enumerate mai sus, se pot înscrie și persoane de sex feminin.

Dosarul de recrutare în vederea participării la selecția pentru ocuparea posturilor vacante se depune exclusiv în format electronic (scanat alb-negru în format .pdf, într-un singur e-mail cu fișier unic, nefiind acceptată depunerea succesivă a diferitelor documente dintre cele menționate mai jos), la adresa de e-mail resurse_umane@isubotosani.ro.

Candidații care solicită înscrierea la selecție vor transmite dosarul de recrutare, în format electronic, până la data de 5 noiembrie 2020, ora 12:00, la adresa de email resurse_umane@isubotosani.ro.

Departajarea candidaților selectați în urma analizei dosarelor se va face în baza interviului care va avea loc în intervalul 13 -17 noiembrie 2020.

Mai multe informații despre condițiile pe care candidații trebuie să le îndeplinească, cât și despre întocmirea dosarului, proceduri, termene de depunere pot fi consultate accesând link-ul:  http://www.isubotosani.ro/resurse.html.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
77

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
322

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
50

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...