Nevazatorii artisti din toata tara concureaza in aceste zile pe scena Teatrului Mihai Eminescu!

Nevazatorii artisti din toata tara concureaza in aceste zile pe scena Teatrului Mihai Eminescu!

 Festivalul concurs de interpretare muzicala destinat artistilor amatori nevazatori, Botosani 2008  

In aceste momente, in sala mare a Teatrului Mihai Eminescu se desfasoara faza finala a Festivalului concurs de interpretare muzicala destinat artistilor amatori nevazatori, sectiunile muzica populara si romante.

Evenimentul este organizat de Filiala nevazatorilor Botosani si beneficiaza de sprijinul Primariei Botosani. La manifestare participa solisti vocali, instrumentisti si tarafuri din toate judetele tarii, dar si invitati renumiti, precum Corina Chiriac, George Nicolescu, dar si compozitorul Nicolae Caragea.

Din juriu fac parte si indragita solista Laura Stefanescu si violonistul Ciprian Potoroaca - membri ai Orchestrei Rapsozii Botosanilor.

Daca ziua de joi este destinata competitiei, la care vor participa peste o suta de artisti, vineri este programata a avea loc Gala Laureatilor. In aceeasi zi, un grup folcloric va prezenta oaspetilor veniti din toate colturile tarii datini si obiceiuri de iarna. Festivalul organizat la Botosani este la a doua editie, el fiind reluat, practic, dupa o intrerupere de 14 ani.

La editia desfasurata anul trecut la Bistrita, nevazatorii botosaneni au obtinut doua locuri I, la sectiunile taraf si trompeta si un loc III, la orga.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
112

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
79

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
247

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...