Neatentia unui sofer a facut doua victime!

Neatentia unui sofer a facut doua victime!
O femeie care circula intr-o masina de ocazie a fost grav ranita iar un copil a suferit rani usoare in urma unui accident de circulatie provocat din cauza imprudentei la volan a unui sofer. Evenimentul s-a petrecut duminica dimineata, la ora 05.45.

I. Ion, de 47 de ani, din municipiul Botosani, conducea autoturismul proprietate personala pe D.C. 23, pe relatia Negresti-Mihalaseni. La intersectia D.C. 23 cu D.J.294, pe raza comunei Mihalaseni, judetul Botosani, a patruns pe sensul opus de mers, unde a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar de catre D. Ionel, de 33 de ani, din satul Paun, comuna Mihalaseni, judetul Botosani.

In urma producerii accidentului a rezultat ranirea grava a lui P. Valentina, de 57 de ani, domiciliata in comuna Mihalaseni, judetul Botosani, pasagera de ocazie pe bancheta din stanga spate a autoturismului condus de I. Ion, precum si ranirea usoara a lui Z. Ionut, de 12 ani, din aceeasi localitate, pasager pe bancheta din spate a autoturismului condus de D. Ionel.

Ambii conducatori auto au fost testati cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. In momentul producerii accidentului acestia purtau centurile de siguranta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
1

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
137

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...