La un pas de tragedie din cauza betiei!

La un pas de tragedie din cauza betiei!
Un tanar de 18 ani grav ranit, doua masini avariate si un moped distrus! Acestea sunt pagubele create de un barbat de 27 de ani care, in noaptea de duminica spre luni, beat fiind, s-a urcat pe moped si a pornit cu viteza prin sat.

S. Mihai, de 27 de ani, din comuna Hlipiceni, fiind sub influenta bauturilor alcoolice, in timp ce conducea un moped pe DJ282, pe raza localitatii Hlipiceni, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la carosabil cu denivelari, a pierdut controlul mopedului, acrosand un autoturism care se afla parcat regulamentar pe partea dreapta a drumului, dupa care s-a dezechilibrat si a cazut pe partea carosabila.

Mopedul, din inertie, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune cu un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de P. Ioan.

In urma producerii accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a lui O. Florin, de 18 ani, din comuna Hlipiceni, pasager pe moped, care a fost internat la Spitalul de Urgente Botosani cu diagnosticul fractura diafiza tibiei picior drept.

Conducatorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0.70 mg./l. alcool pur in aerul expirat, fiind condus la Spitalul Comunal Trusesti unde i-au fost recoltate probe biologice de sange in vederea stabilirii alcolemiei. Conducatorul mopedului si pasagerul nu purtau casca de protectie omologata.

Din primele cercetari a rezultat ca vinovat de producerea accidentului este conducatorul mopedului, care nu a adaptat viteza la un carosabil cu denivelari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
178

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
368

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
101

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...