Multumiti de subiecte, dar si de atitudinea supraveghetorilor, care au fost "draguti" si "indulgenti"!

Multumiti de subiecte, dar si de atitudinea supraveghetorilor, care au fost "draguti" si "indulgenti"!
Cadrele didactice care au sustinut astazi examenul de titularizare s-au aratat satisfacute de accesibilitatea subiectelor.

"Subiectele au fost usoare. Eu am dat la educatie muzicala. Am invatat si cred ca o sa iau 9. Supraveghetorii au fost foarte draguti cu noi", a declarat la iesirea din centrul de examinare o candidata la un post in invatamant.

La fel de multumita s-a aratat si o candidata la un post de invatator.

"Subiectele au fost acceptabile pentru invatatori. Sper sa iau peste 7. Supraveghetorii au fost indulgenti... Adica au fost draguti cu noi, dar nu ne-au lasat sa copiem", a precizat cadrul didactic.

Proaspetii absolventii par mai detasati de miza competitiei, unii dintre ei orientandu-se deja, in sensul ca si-au gasit locuri de munca in alte domenii.

"Sunt pentru prima data la un examen de titularizare. Am vrut sa imi testez capacitatea. O sa vad ce nota iau si apoi ma orientez, pentru ca deja am un loc de munca", a mentionat o proaspata absolventa.

Conform celor precizate de reprezentatii SIP, concursul s-a desfasurat in conditii bune, iar elaborarea subiectelor s-a efectuat fara incidente, conform procedurii.

"Am participat aseara la comisia de elaborare a subiectelor, in calitate de reprezentant al sindicatului. La comisie a fost prezenta si Mina Rusu, inspector general din cadrul Ministerului Educatiei. Nimeni nu a iesit din institutie, totul a fost corect. Subiectele au fost elaborate pana dimineata, la ora 8.30, iar la 9.00 s-a extras varianta 3. Potrivit reprezentantilor ISJ, la Bucuresti, asemenea subiecte se elaborau in cateva saptamani. La Botosani a fost un efort enorm de a se elabora intr-o singura noapte", a declarat Elena Epure, reprezentanta SIP.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care a ucis-o pe Mihaela, trimis în judecată!

astăzi, 12:56
37

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a lui P.F., în vârstă de 54 de ani, din municipiul Botoşani....

Vrei să cânți în fanfara Jandarmeriei Române?

astăzi, 12:42
12

Centrul de Instruire pentru Muzici Militare al Ministerului Apărării Naționale a alocat în acest an 3 locuri pentru nevoile Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, cursul de for...

Șpagă de 500.000 de euro pentru angajarea unui botoșănean! Dosar răsunător la DIICOT (Video)

astăzi, 12:19
321

Apar informații din dosarul în care primarul Iașului, Mihai Chirica, este acuzat de autorizarea în condiții ilegale ale unor construcții din municipiul Iași.Un funcționar, martor...