Mircea Petru vrea sa faca un film despre viata Madalinei Manole

Mircea Petru vrea sa faca un film despre viata Madalinei Manole
Petru Mircea, fostul sot al Madalinei Manole, vrea sa faca un film despre viata acesteia, la doi ani de la disparitia solistei.

Fostul sot al cantaretei a vorbit deja cu un regizor, in demersul sau de a face un film despre viata si cariera Madalinei Manole, relateaza Libertatea.

Petru Mircea vrea ca acest film sa cuprinda toate momentele memorabile din viata artistei. In acest sens, el vrea sa ii puna la dispozitie regizorului casete cu imagini din viata privata a solistei supranumite "Fata cu parul de foc".

"Am avut niste discutii de principiu cu un regizor. Filmul va cuprinde toata viata ei, cu tot ce a trait ea. In pelicula respectiva vor juca actori, dar vor fi si imagini reale", a declarat Petru Mircea.

Madalina Manole s-a sinucis in urma cu mai mult de doi ani, pe 14 iulie 2010, exact in ziua in care ar fi implinit 43 de ani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
289

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
493

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
147

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...