Meteorologii anunță ploi pentru vineri. Cum va fi vremea în weekend!

Meteorologii anunță ploi pentru vineri. Cum va fi vremea în weekend!

Meteorologii anunţă ploi în aproape toată ţara vineri, cu temperaturi de 15-16 grade Celsius, însă de sâmbătă vremea se va mai încălzi, nu va mai ploua, iar temperaturile vor depăşi 20 de grade Celsius. Vremea va fi frumoasă inclusiv în prima zi de Paşti. Luni, maximele vor depăşi 24 de grade, scrie news.ro.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), vineri cerul va fi preponderent înnorat şi va ploua în aproape toată ţara, mai ales la munte, în nord şi în sud-vest, urmând ca în unele zone cantităţile de apă să fie mai însemnate. Vântul va avea intensificări trecătoare la munte, iar temperaturile pe timpul zilei vor fi de 14-15 grade Celsius în regiunea Moldovei, 12 grade în Dobrogea şi 12-13 grade în zona intracarpatică.

Sâmbătă, vor mai fi ploi slabe şi de scurtă durată doar în nordul şi în centrul ţării, în timp ce în est şi sud-est vântul va avea temporar intensificări, care se vor reduce spre seară. Temperaturile maxime vor fi între 14 şi 20 de grade, mai mari în sudul ţării. În noaptea de Înviere cerul va fi variabil în toate regiunile ţării, iar minimele se vor situa între 2 şi 10 grade, mai scăzute în vestul şi nordul ţării. Vântul va sufla slab şi moderat şi izolat, în zonele joase, va fi ceaţă dimineata.

Duminică, vremea va fi frumoasă, mai caldă, cu temperaturi ce vor depăşi 20-21 de grade în Banat, Crişana, Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab, dar în sud şi sud-est va mai avea uşoare intensificări.

Luni, în a doua zi de Paşti, se va încălzi în toată ţara, nu va mai ploua, iar pe timpul zilei cerul va fi senin. Maximele vor depăşi 24 de grade în Banat, Crişana şi în Transilvania.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carla`s Dreams și Ștefan Bănică printre artiștii care vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani! (foto)

astăzi, 14:16

Artiști cunoscuți și iubiți de publicul larg vor urca pe scenă de Zilele municipiului Botoșani. Printre cei care vor încânta publicul se numără Carla`s Dreams, Ștefan Bănică, An...

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
145

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
397

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...