Medalii pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Qwan Ki Do si Co Vo Dao

Medalii pentru sportivii botosaneni la Campionatul National de Qwan Ki Do si Co Vo Dao
Campionatul National de Qwan Ki Do si Co Vo Dao, desfasurat in acest weekend, a adus o serie de rezultate bune pentru Clubul Dao Botosani.

Astfel, echipa de baieti (formata din Gabriel Apostol, Ştefan Apopei, Cristian Pietraru şi Romeo Iriciuc) au luat locul I la proba de Song Dau (lupta competitionala).

Tot medalie de aur a cucerit şi Gabriel Apostol în proba de luptă cu arma.

De asemenea, Romeo Iriciuc a cucerit o medalie de argint la proba thao quyen gade, iar Victor Trofin şi Florin Jîjie, câte o medalie de bronz la proba thao quten centuri negre.

Echipa de centuri negre formata din Victor Trofin, Florin Jîjie, Narcis Agachi şi Ciprian Coruţ au urcat pe locul III la proba de lupta. Din pacate, la partea de lupta arme traditionale, anul acesta clubul Dao nu a avut nici un reprezentant pe podium la centuri negre.

Participarea a fost una numeroasa, la aceasta competitie fiind inscrisi 120 de sportivi la probele tehnice, 106 la probele de lupte fara arme, 65 la probele cu arme. Cei 40 de arbitrii prezenti au contribuit buna desfasurare a competitiei si la pastrarea spiritului artelor martiale.

La aceasta competitie am fost onorati cu prezenta de:

- Kancho Florentin Marinescu - Presedinte FRAM - 9 Dan Ju Jitsu, 8 Dan Karate
- Dl Florin Mihai Cristian - Secretarul General al Fundatiei Romane de Arte Martiale
- Dl. Vasilas Gheorghe - unul dintre cei mai vechi practicanti de Judo din Judetul Suceava

Privind in urma, putem spune ca a fost o competitie frumoasa, cu un nivel tehnic ridicat, rezultatele au fost la nivelul asteptarilor si reflecta in totalitate munca depusa de sportivi in perioada de pregatire.
 

CLUBUL DAO BOTOSANI

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58
8

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
139

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
105

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...