Meci cu miză importantă pe Municipalul botoşănean!
SPORT

Meci cu miză importantă pe Municipalul botoşănean!
Un meci dificil, din care FC Botoşani va încerca să scoată maximum de puncte. Asta îi aşteaptă atât pe fotbalişti cât şi pe suporteri, în condiţiile în care echipa primeşte în această seară vizita FC Voluntari, aflată pe locul 9 în clasamentul Ligii 1, cu două locuri mai jos decât trupa lui Leo Grozavu.

La conferinţa premergătoare acestui meci, antrenorul FC Botoşani mărturisea că şi-a fixat un target până în iarnă, considerând că este normal să gândească în perspectivă.

"Eu cred că, cu 39-40 de puncte, putem ajunge în play-off. Deci avem multe puncte de acumulat. Acum nu ştiu dacă vom lua în retur, la reluarea campionatului, în cele cinci meciuri care vor mai rămâne de disputat din acest sezon regulat, că le vom lua acum în cele şase etape pe care le vom disputa până la întreruperea campionatului, rămâne de văzut. Niciodată nu se potriveşte socoteala de acasă cu cea din piaţă", spunea Leo Grozavu.

Dacă acest lucru este realizabil, e de dorit şi de văzut.
 
"În condiţiile campionatului actual, 39-40 de puncte ar fi suficiente pentru a ajunge în play-off. Ne dorim cu toţii acest lucru pentru că acest campionat ne-a arătat că putem spera la play-off, chiar dacă nu ne-am propus de la început acest lucru. Sunt meciuri dificile, toate cu echipe care, la fel ca şi noi, au nevoie de puncte. Acasă avem jocuri cu echipe de acelaşi nivel cu noi şi vom încerca să scoatem maxim. Asta nu însemană că pe teren străin nu vom încerca să aducem maxim din ce putem", adaugă Leo Grozavu.

Meciul de pe Municipalul botoşănean va începe la ora 18:00 şi va fi arbitrat de Iulian Călin, din Ştefăneşti- Argeş, secondat de Sebastian Gheorghe (Suceava) şi Miclos Nagy (Cluj-Napoca). Arbitru de rezervă va fi Laurenţiu Ionaşcu (Buzău) în timp ce observatori din partea Federaţiei Române de Fotbal şi a Ligii Profesioniste de Fotbal au fost desemnaţi Ioan Onicaş din Zalău, respectiv Viorel Anghelinei din Galaţi.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
427

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
133

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...