Mărţişor de primăvară, spectacol muzical-coregrafic al Asociației Arlechin la Centrul Cultural Bucecea!!

Mărţişor de primăvară, spectacol muzical-coregrafic al Asociației Arlechin la Centrul Cultural Bucecea!!

Mărţişor de primăvară, spectacol muzical-coregrafic al Asociației Arlechin!

De 8 Martie, copiii și ansamblurile artistice de la Clubul Arlechin din Botoșani și Suceava vor oferi în acest an un mărţişor deosebit mamelor şi doamnelor prezente la spectacolul aniversar „ Mărțișor de primăvară ”. Evenimentul organizat de către Asociația Culturală ,,Arlechin” este susținut de către Primăria și Consiliul Local al orașului Bucecea.

În sala de spectacol de la Centrul Cultural Bucecea, duminică, 8  martie 2020, ora 14.00, tinerii și micuţii arlechini vor dansa, cânta şi împărţi zâmbete mamelor lor, doamnelor și publicului spectator alături de invitații speciali, balerinii Dumitru și Maria Lozanova Buzincu, prim soliști de la Opera Națională Iași, Constantin Petrescu, solist Rapsozii Botoșanilor. Pe scenă vor evolua ansamblurile de folcor ale Asociației Arlechin din Suceava, coregraf Alina Leonte, ansamblurile de balet ,,Arlechin”, ,,Princess”, ,,Baleriness”, coregraf Celina Dumitru, grupul artistic ”Arlechin” de la Asociația ”Arlechin”, pregătire muzicală, profesor Andreea Suceveanu, grupul artistic ”Crenguța de Busuioc” de la Asociația ”Arlechin”, pregătire muzicală Carmen Cornaci,  trupa de dans ,,Funny Dance”, coordonatori Roxana Bidalac, Simona Acsente, Flavius Damean, grupul artistic ,,Românașii”, profesor Loredana Călin, formațiile de dans ,, Little Stars” și ,,Fashion Dance”, coregrafi, Flavius Damean și Lorena Alupoaie de la Centrul Cultural Bucecea. Evenimentul va fi transmis live pe prtalul www.stiribotosani.ro/live. Moderatori și amfitrioni eveniment Roxana Prăjan și Răzvan Politic.

În cadrul evenimentului va fi organizată expoziția de pictură ,,Micul Picasso” a copiilor și tinerilor, cursanți a Școlii de pictură ,,Arlechin”  de la Centrul Cultural Bucecea, pregătiți cu professionalism de doamna Roxana Prăjan.

,, Urmare implementării de către Asociația Arlechin la Centrul Cultural Bucecea a proiectului ,, Edu Arte – Centru de excelență” ( activități instructive-educative în domeniile: dans, teatru, nuzică, arte vizuale, limbi străine, journalism, film și televiziune) , am inițiat acest prim spectacol. Mulțumesc pentru reușita acestui demers domnilor Daniel Avătămăniței, viceprimar oraș Bucecea, Grosu Sergiu și tuturor părinților pentru susținere”, a declarat Flavius Damean, organizator spectacol.

Tot în aceeași zi va fi realizată de către Centrul Județean de Voluntariat Botoșani o nouă activitate în cadrul campaniei umanitare ” Din dragoste pentru comunitate!“,  proiect care are ca beneficiari categorii sociale cu nevoi speciale, din cadrul unor asociatii, institutii din județul Botoșani.

Eveniment cu licență, recomandat şi susţinut de Asociația Județeană a Organizatorilor de Evenimente Botoșani – www.impresarieri.ro