Marioara Murarescu, mesaj emotionant de pe patul de spital

Marioara Murarescu, mesaj emotionant de pe patul de spital
De trei saptamani, Marioara Murarescu este internata intr-un spital din Cluj Napoca, unde a suferit doua interventii chirurgicale. Nimeni nu stie exact de ce boala sufera aceasta, insa surse apropiate prezentatoarei TV spun ca ar fi vorba de o boala necrutatoare.

 Ingrijorati ca nu stiu nimic de starea de sanatate a realizatoarei emisiunii "Tezaur Folcloric", mai multi interpreti de muzica populara si colegi din TVR au mers saptamana trecuta la Cluj sa o viziteze. Cand au ajuns la spital, insa, li s-a spus ca doamna Murarescu nu vrea sa ii primeasca deoarece prefera sa nu o vada nimeni in aceasta stare.

Totusi, pentru a ii linisti pe cei ce-si fac griji pentru sanatatea ei, realizatoarea Tv a acceptat sa dea cateva declaratii pentru Ring. Ea a spus ca se simte bine, dar deocamdata nu stie cand va fi externata.

"Nu m-am externat, dar sunt, intr-adevar, spre bine si va multumesc ca va interesati de mine. Nu sunt alte probleme dupa operatia la coloana, ma pot deplasa. Asta (n.r. cand va fi externata) numai medicii stiu... Si Dumnezeu... Speram sa ne ajute sa mergem mai departe", a declarat Marioara Murarescu pentru Ring.

 Prezentatoarea Tv a mai dorit sa le multumeasca celor ce s-au preocupat pentru sanatatea ei in ultima perioada:

"Tuturor le doresc sanatate pentru ca eu, mai ales in aceasta perioada, am invatat ce inseamna".

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
336

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
583

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
167

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...