Mai bogat cu un miliard de lei!

Medicul Paul Serban a primit marti de la Casa Asigurarilor de Sanatate un miliard de lei vechi, fiind singurul medic de familie din tara care a castigat, in urma unui proces cu statul, o suma atat de mare!

Procesul a fost anevoios. In luna aprilie a acestui an, instanta a dat castig de cauza medicului Paul Serban in procesul cu CAS, pentru aproape 80.000 de lei. Medicul a apelat la o firma de executori judecatoresti pentru a intra in posesia banilor.

A fost nevoit sa recurga la aceasta masura dupa ce a observat ca reprezentantii CAS tergiversau termenul de plata. In urma reactualizarii sporurilor, Cabinetul Medical Asociat Serban Paul si Katalin a apelat la un executor judecatoresc, suma ridicandu-se astfel la peste 900 de milioane de lei vechi.

Mai mult, CAS a trebuit sa mai scoata din buget alte 100 de milioane de lei vechi cheltuielile de executare.

"S-a aprobat plata catre cabinetul medical asociat si am virat banii. Am platit si pentru ca am avut de unde, pentru ca, daca nu erau fonduri pe acest sfarsit de an, nu am fi putut face aceste plati, chiar si cu executor sau fara. Acesti bani vin din buzunarul asiguratilor, nu din alte surse", a precizat Carmen Nicolau, presedinte interimar al CAS Botosani.

Paul Serban a intentat proces Casei de Sanatate pentru ca, timp de mai bine de doi ani, a fost privat de o serie de sporuri de mediu rural acordate prin lege, insa doar pe hartie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
179

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
268

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...