Magazinul Diferit, o afacere nascuta din pasiune!

Magazinul Diferit, o afacere nascuta din pasiune!
Vineri s-a deschis magazinul colectionarilor de arta! Magazinul Diferit, situat pe Pietonalul Unirii, din municipiul Botosani, functioneaza in regim de consignatie si promoveaza in special arta, prin obiecte de colectie, filatelie, carti vechi, insa propune cumparatorului si creatii ale artistilor plastici actuali, artizani, creatori de ceramica si de sticlarie.

"Preturile sunt de la un leu pana la 10.000 lei, pentru ca avem niste icoane vechi de peste 200 de ani, mai avem un candelabru care costa 8.000 lei. Acest magazin poate fi si un loc unde artistii locali pot sa-si promoveze creatiile. E criza si in aceste conditii unii colectionari vand anumite obiecte. Sunt oameni cu bani care totusi cumpara, si cred ca un magazin in care cele doua segmente sa se intalneasca e benefic pentru ambele parti", a precizat  George Ostafie, patronul Magazinului Diferit.

Deschiderea acestui magazin a fost pentru George Ostafie, la randul sau colectionar de antichitati, o solutie de a iesi din criza, in conditiile in care afacerea initiala, respectiv un magazin de calculatoare, nu merge tocmai bine.

"Eu am si un magazin de calculatoare si, mergand foarte prost vanzarea, singura afacere care mi-a venit in minte in situatia aceasta, si fiind si eu un colectionar de ani de zile, a fost acest magazin, care zic ca va merge bine si in vremuri de criza. Regimul acestui magazin este de consignatie, aici oamenii pot depune obiecte, se face un contract, la vanzare isi iau banii, iar noi luam un comision", a adaugat patronul Magazinului Diferit.
 

 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
107

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
195

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
93

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...