Macaleti: Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde!

Macaleti: Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde!

 COSTICA MACALETI, deputat PSD  

Daca vor fi semnalate nereguli la licitatiile pentru drumuri castigate de firma Tehnic Asist, parlamentarii social-democrati vor actiona in consecinta, spune deputatul PSD Costica Macaleti!

"Daca a fost aranjata licitatia, comisia va raspunde. Avem la nivel statal organisme care se ocupa cu acest lucru, sa verifice cum se cheltuiesc banii europeni", a declarat astazi Costica Macaleti, care a adaugat totusi ca, daca va avea o sesizare in acest sens, va face o interpelare la nivelul Camerei Deputatilor.

"Daca explicatiile membrilor comisiei de licitatie nu vor fi credibile, noi, parlamentarii, vom actiona ca atare", a conchis Macaleti.

Mai retinut in declaratii s-a dovedit a fi colegul sau de partid, Constantin Manolache, vicepresedinte al Consiliului Judetean Botosani.

"A fost o comisie de licitatie. Noi, Consiliul Judetean, nu am facut decat sa intocmim proiectele. La o prima vedere, ar parea suspecta licitatia, dar nu stiu cat de subfinantate sunt celelalte firme. Nu ma pot pronunta in privinta acestei licitatii, pentru ca nu cunosc problema", a declarat social-democratul Constantin Manolache.

Reamintim ca discutiile pe seama licitatiilor pentru drumurile judetene au aparut dupa ce firma Tehnic Asist a castigat licitatia drumului de la Vorona, a drumului de la Mihalaseni, cat si lucrarea drumului de la Lozna-Mihaileni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Patru posturi de subofițer scoase la concurs din sursă externă de ISU Botoșani!

astăzi, 18:00
13

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Nicolae Iorga” al Județului Botoșani a scos la concurs patru posturi de subofițer, prin încadrare directă.Posturile sunt:-&nb...

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
280

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
169

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...