Lista liberalilor botoșăneni care au rămas în cursa pentru Parlament!

Lista liberalilor botoșăneni care au rămas în cursa pentru Parlament!
Liberalii botoșăneni s-au întrunit, vineri, în ședință, în cadrul Comitetului Județean Executiv pentru a stabili lista celor care vor intra în cursa pentru alegerile parlamentare din luna decembrie.

Dintre cele 22 de persoane care și-au manifestat dorința de a candida pentru un mandat de senator sau deputat, CJEX a votat o listă cu 15 persoane, care va fi supusă și votului Delegației Permanente a organizației județene de sâmbăta viitoare. Potrivit ultimelor informații, se pare că pentru Senat vor fi cinci candidați și opt pentru Camera Deputaților.

Pe lista celor 15 se regăsesc Costel Șoptică, Verginel Gireadă, Cristian Achiței, Viorel Grigoraș, Cristian Roman, Gabriel Alecsandru, Mirela Saucă, Stelică Iacob Strugaru, Adrian Poclid, Maricel Maxim, Eduard Cozminschi, Cătălina Lupașcu, Cătălin Rotundu, Corneliu Popescu, Constantin Bursuc.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
76

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
543

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
107

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...