Liberalii şi social-democraţii, pupături şi îmbrăţişări la Popăuţi! FOTO

Liberalii şi social-democraţii, pupături şi îmbrăţişări la Popăuţi! FOTO
Târgul Agro-Zoo din weekendul care tocmai s-a încheiat, de la Popăuţi, a adus pace şi armonie între colegii de alianţă din cadrul USL de la Botoşani.  

Din partea PSD au venit la târg preşedintele organizaţiei judeţene, Andrei Dolineaschi, senatorul Doina Federovici, deputatul Tamara Ciofu, dar şi directori de instituţii social-democraţi, cum ar fi Mihaela Huncă, inspectorul general al Inspectoratului Şcolar Judeţean, şi Răzvan Rotaru, comisar-şef al Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu.  








Printre aceştia nu s-a numărat însă şi primarul Ovidiu Portariuc, care în urmă cu câteva zile, în cadrul unei conferinţe de presă, a spus că nu a primit invitaţie la târg, dar va veni să îl viziteze,  reamintind că la prima ediţie a acestui eveniment a fost co-organizator, deşi a fost repede contrazis de liberali.  

Printre cei prezenţi la Popăuţi duminică a fost şi fostul lider social-democrat de la Botoşani, Gheorghe Marcu.  

După o sesiune de pupături şi îmbrăţişări în curtea Staţiunii de la Popăuţi, liberalii şi social-democraţii au mers la poartă pentru a-l întâmpina pe vicepremierul Daniel Chiţiu, iar înainte de sosirea acestuia au mai dat o dovadă că lucrurile merg bine, cel puţin între parlamantari, cei prezenți asistând la o nouă sesiune de îmbrățișări politice.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
171

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
257

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
115

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...