K1 DE BOTOSANI! La 72 de ani, cercetata penal pentru ca si-a batut vecina de 82 de ani!

K1 DE BOTOSANI! La 72 de ani, cercetata penal pentru ca si-a batut vecina de 82 de ani!
Politistii botosaneni au fost nevoiti sa cerceteze conditiile in care o femeie de 82 de ani a ajuns la spital, medicii constatand ca batrana are nevoie de aproape 90 de zile de ingrijiri medicale.

Vinovata de starea femeii este o vecina mai tanara cu 10 ani decat victima sa!

In cursul zilei de luni, o batrana de 82 ani, din municipiul Botosani, a fost internata la Spitalului Judetean Botosani, ca urmare a unor traumatisme grave produse prin agresiune.

"Din primele cercetari efectuate s-a stabilit ca in aceeasi zi, in jurul orei 13.30, in timp ce victima se afla la locuinta sa, a fost vizitata de vecina sa, A. Zenaida, de 72 de ani. Intre acestea s-au iscat discutii contradictorii, imprejurare in care s-au lovit reciproc, cazand pe pardoseala holului imobilului", a precizat subcomisar Manuela Ieremie, purtator de cuvant al IPJ Botosani.

Cele doua batrane au fost gasite cazute la pamant de alti vecini. Intrucat I. Maria, de 82 de ani, acuza dureri la nivelul soldului, a fost chemata ambulanta, care a transportat-o la Spitalul Judetean Botosani.

Ieri, 10.03.2009, victima a fost examinata medico-legal constatandu-se ca prezinta fractura de col femural, necesitand pentru vindecare un numar de 88-90 zile de ingrijiri medicale.

"Fata de suspecta A. Zenaida au fost intocmite acte premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala grava", a completat Manuela Ieremie.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
281

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
484

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
144

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...