Jandarmii, din nou alături de sinistraţii din Dorohoi

Jandarmii, din nou alături de sinistraţii din Dorohoi
La finalul lunii octombrie, pe adresa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean a fost trimis un apel umanitar din partea Primăriei Municipiului Dorohoi.

Primarul municipiului Dorohoi solicita sprijin financiar din partea jandarmilor, pentru a ajuta 30 de familii afectate de inundaţii, în vederea amenajării interioare a unei camere din noile locuinţe, în care să se poată locui în această iarnă.

La fel ca în vara anului 2010, când mai bine de o lună de zile jandarmii au fost alături de sinistraţi prin misiunile executate, şi de această dată jandarmii s-au arătat solidari cu cei aflaţi în suferinţă.



Zilele trecute, în contul Trezoreriei municipiului Dorohoi a fost virată suma de 27.800 lei de către Inspectoratul General al Jandarmeriei, sumă care va fi împărţită în mod egal la 30 de familii afectate de inundaţii.



"Jandarmii au fost alături de cetăţenii din Dorohoi afectaţi de inundaţiile din vară din prima clipă, zi de zi, iar timp de o lună de zile i-am sprijinit moral şi i-am ajutat prin misiunile executate să le dăm încredere şi putere să ia totul de la capăt. Sperăm ca aceşti oameni atât de încercaţi să aibă puterea să zâmbească din nou şi să-şi petreacă sărbătorile de iarnă în noile case iar acest lucru poate fi posibil dacă şi alţii cu posibilităţi financiare ar sări în ajutorul celor afectaţi de inundaţii", a declarat inspectorul şef al I.J.J.Botoşani, lt.col. Constantin Moroşanu.
 



 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
169

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
253

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
112

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...