Jandarm botoșănean premiat pentru integritate

Jandarmul a refuzat să primească de la o persoană suma de 1000 de lei pentru a nu-i întocmi un dosar penal și a sesizat Serviciul Județean Anticorupție Botoșani cu privire la intenția persoanei respective de a-l mitui.

Jandarm botoșănean premiat pentru integritate

Astăzi, 30 mai, plutonierul adjutant Macovei Daniel Constantin din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, a fost premiat cu ocazia sărbătoririi Zilei Direcției Generale Anticorupție, în cadrul evenimentului organizat la sediul D.G.A. din București.
    
Jandarmul botoșănean a primit cu această ocazie o diplomă de integritate, acordată de ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, deoarece a refuzat să primească de la o persoană suma de 1000 de lei pentru a nu-i întocmi un dosar penal și a sesizat Serviciul Județean Anticorupție Botoșani cu privire la intenția persoanei respective de a-l mitui.

Este al șaptelea an consecutiv în care Direcția Generală Anticorupție acordă, cu ocazia zilei aniversare, diplome de integritate angajaților Ministerului Afacerilor Interne care au făcut sesizări referitoare la fapte de corupție.
    
   

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
257

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
425

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
132

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...