Interventii chirurgicale in regim de sauna la Mavromati!

Interventii chirurgicale in regim de sauna la Mavromati!
Salile de operatie de la Spitalul Judetean Mavromati s-au transformat in adevarate saune, dupa ce aparatul de aer conditionat s-a defectat, astfel ca medicii se vad nevoiti sa opereze la temperaturi cu multe grade in plus.

Nu este pentru prima oara cand aparatele se defecteaza, la fel intamplandu-se si vara trecuta. Acest echipament a fost cumparat in urma cu mai bine de doi ani, pe vremea vechii conduceri, cand in Spitalul Judetean s-au facut investitii mari, insa acestea s-au defectatin repetate randuri, cum la fel s-a intamplat si cu mesele de operatie, care s-au rupt.

Data fiind situatia, operatiile mai dificile, cum sunt cele de pe sectia de ortopedie, au fost reprogramate, iar conducerea spitalului a luat deja legatura cu firma care asigura service-ul.

"Aparatul de aer conditionat s-a defectat ieri la amiaza (n.r. luni), iar operatiile de mare anvergura s-au amanat. Am luat legatura cu firma care asigura service-ul pentru a veni sa il repare. Speram ca intr-o zi sa se rezolve pentru a putea fi reluate toate operatiile", a spus Mihaela Miller, director medical in cadrul Spitalului Judetean Mavromati.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
354

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
625

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
180

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...