Intarzierea subiectelor de bac a amplificat stresul elevilor botosaneni!

Intarzierea subiectelor de bac a amplificat stresul elevilor botosaneni!
Cei mai multi absolventi de liceu s-au aratat indignati de intarzierea cu care au primit subiectele la proba de bacalaureat de astazi.

Referitor la gradul de dificultate a subiectelor, parerile candidatilor sunt impartite, dat fiind faptul ca azi a fost proba la o disciplina din aria curriculara obligatorie a profilului.

Pe langa faptul ca unii elevi au devenit mai stresati pe masura ce perioada de asteptare a subiectelor era tot mai mare, unora li s-a facut si foame.

"Am avut proba la informatica. A fost bine, au fost subiecte de informatica, au fost grele, speram sa luam note cat mai mari. Nu mi se pare corect ca subiectele au intarziat, mai ales ca eram foarte stresati, ni s-a facut chiar si foame", a spus Andrei B., absolvent al Colegiului A.T.Laurian.

"Examenul s-a desfasurat normal, bineinteles au fost cateva emotii. A trebuit sa asteptam in plus, din cauza intarzierii subiectelor, si lucrul acesta ne-a facut sa fim mai stresati. A fost mult mai greu decat ma asteptam, cred ca am sa iau o nota de sase sau sapte", a spus un alt candidat al examenului de bacalaureat.

"Proba de astazi a fost acceptabila. Fiind la profil bilingv-engleza, am dat la Literatura universala, a fost foarte usor. A fost un pic greu la partea a treia, au fost subiecte pe care le-am facut la clasa, insa eseul a trebuit sa-l facem noi. Intarzierea de astazi nu m-a deranjat prea mult", a spus Andra Turcan, absolventa a Colegiului A.T.Laurian.

Din cauza unei erori de comunicare intre serverele ministerului si cele ale inspectoratelor scolare din tara elevii care au participat la penultima proba a Bacalaureatului au primit subiectele cu doua ore intarziere.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Marcel Ciolacu îi jignește pe moldoveni: ”Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți!” (Video)

astăzi, 15:43
108

Mișcarea pentru Dezvoltarea Moldovei cere demisia lui Marcel Ciolacu pentru jigniri publice aduse tuturor moldovenilor.Iată comunicatul de presă remis astăzi, 26 aprilie:”Pentru jign...

Un bărbat din Botoșani deține singurul exemplar din România al unui Crysler Imperial din anii 60

astăzi, 15:30
85

Nicușor Constantin – secretar al filialei din Botoșani a Retromobil Club – manifestă o pasiune deosebită pentru mașinile de epocă, el fiind deținătorul mai multor bolizi cu o vechi...

Cine plătește dacă te inundă vecinul: legea spune clar!

astăzi, 15:00
152

Atunci când te confrunți cu o inundație în apartament cauzată de unul dintre vecini, este important să acționezi rapid și eficient pentru a minimiza pagubele și pentru a stabili cin...