Instituție botoșăneană rămasă fără director!

O instituție din Botoșani a rămas, din nou, fără director după ce persoana care a fost desemnată să ocupe temporar funcția a renunțat la conducere. 

Instituție botoșăneană rămasă fără director!

Odată cu demisia lui Carmen Cristescu de la conducerea Inspectoratului Teritorial pentru Calitatea Seminţelor şi Materialului Săditor Botoşani, instituţia a revenit la situaţia incertă de la momentul ieşirii la pensie a fostului inspector şef, Silvia Zarug.

În urma memoriului primit astăzi, prin care salariaţii l-au informat pe prefectul judeţului de faptul că lipsa ordonatorului de credite a afectat întreaga activitatea a instituţiei, Dan Şlincu a intervenit şi a discutat astăzi cu aceştia, asigurându-i că va transmite problema lor ministrului agriculturii, Petre Daea.

În urma discuţiilor dintre prefect şi ministrul de resort, acesta din urmă a garantat că problema va fi rezolvată cu celeritate.

„Mi-aş fi dorit să nu ajungem din nou în situaţia de incertitudine din vară, de aceea sper ca la următorul concurs pe care Ministerul Agriculturii îl va organiza pentru ocuparea funcţiei de inspector şef al acestui Inspectorat să se înscrie persoane interesate cu adevărat de acest domeniu şi de dezvoltarea lui. Încurajez specialiştii din acest domeniu ca la momentul oportun să nu se dea deoparte, dată fiind importanţa acestei instituţii în agricultura botoşăneană”, a declarat prefectul Dan Şlincu.

Comunicat Cancelaria Prefectului
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
304

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
517

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
152

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...