Încă trei comune din județ cer declararea STĂRII DE ALERTĂ din cauza secetei!

Încă trei comune din județ cer declararea STĂRII DE ALERTĂ din cauza secetei!
Tot mai multe comune din județul Botoșani adoptă Hotărâri de Consiliu Local în vederea declarării stării de alertă din cauza secetei crunte care s-a abătut asupra județului.

În urma notificărilor transmise după ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, primăriile au transmis situații cu problemele cauzate de secetă, iar trei primării solicită declararea stării de alertă. 

'Urmare a notificărilor pe care le-am transmis după ultima ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, au trimis răspunsuri cu situația efectivă din teren 16 primării, din care trei au solicitat starea de alertă. Este vorba de comunele Dângeni, Nicșeni și Hilișeu-Horia", a precizat prefectul Dan Nechifor.

În urmă cu câteva zile, și primăriile din Avrămeni și Rădăuți-Prut au solicitat declararea stării de alertă. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență se va întruni vineri pentru a analiza dacă se instituie o stare de alertă la nivelul județului din cauza secetei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
110

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
378

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...

Accident grav la Stăuceni. O persoană a ajuns la spital! FOTO

astăzi, 04:07
3626

Grav accident produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la intrarea în Stăuceni, soldat cu rănirea unui bărbat de 34 de ani. Evenimentul rutier s-a petrecut în condițiil...