Încă o botoşăneancă scoasă de sub dărâmături, după cutremurul din Italia!

Încă o botoşăneancă scoasă de sub dărâmături, după cutremurul din Italia!
Numărul botoşănenilor afectaţi de cutremurul devastator din Italia creşte de la o zi la alta. Salvatorii caută neîncetat sub dărâmături, chiar dacă până acum au fost sute de replici ale cutremurului devastator din Amatrice.

Maricica Iosub, de 35 de ani , din Avrameni, este una dintre romancele pe care echipajele de urgenta au gasit-o sub ruine fara suflare, in Amatrice. Sora ei a fost nevoita sa-i identifice trupul.

Printre ruine, au fost gasiti si supravietuitori. Angelica Rubei are 40 de ani, este tot din Botosani si a fost internata in spital impreuna cu cei doi copii ai ei - si ei surprinsi de cutremur, informeaza Stirile Pro TV. Sotul Angelicai, un italian, a murit.

Si nepoata ei, Emanuela Barariu, de 21 de ani, primeste ingrijiri medicale. In haosul creat, a reusit sa transmita acasa doar un mesaj audio inregistrat in care le spune rudelor ca e bine.

Ministerul Afacerilor Externe a anunát că a fost confirmat cel de-al șaselea deces al unui cetățean român, survenit în urma seismului din Italia.

Referitor la cei 5 cetățeni români răniți și internați în spitale din proximitate, medicii curanți au comunicat Ambasadei României la Roma că starea acestora este momentan stabilă, viața nefiindu-le pusă în pericol. Continuă demersurile pentru identificarea altor 17 cetățeni români dați dispăruți. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Sfinţit Mc. Vasilevs, Episcopul Amasiei; Sf. Glafira; Sf. Mc. Chiril, Chindeu şi Tasie din Axiopolis (Cernavodă)

astăzi, 06:58

În vremea prigoanelor venite asupra creştinilor la sfârşitul secolului al 3-lea şi începutul celui de-al 4-lea, în cetatea Axiopolis din Dobrogea (numită astăzi Cernavodă...

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
136

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

Joi, 25 Aprilie 2024
104

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...