Urban Serv speră să schimbe rezultatul licitaţiei pentru colectarea gunoiului! A făcut contestaţie!

Urban Serv speră să schimbe rezultatul licitaţiei pentru colectarea gunoiului! A făcut contestaţie!
Societatea Urban Serv se agaţă de orice portiţă legală pentru a-şi putea continua activitatea după ce a pierdut licitaţia pentru colectarea şi transportul gunoiului din zona IV, respectiv municipiul Botoşani, oraşul Bucecea, şi localităţile adiacente.

Reprezentaţii societăţii au formulat o contestaţie la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor, după ce licitaţia a fost câştigată de firma Rosal din Bucureşti. În funcţie de răspunsul primit la această contestaţie, conducerea societăţii de salubritate botoşănene va decide dacă va merge cu o acţiune şi în instanţă.

“În urma comunicării de către autoritatea contractantă a rezultatului licitaţiei privind delegarea servicului de colectare şi transport în zona IV, prin care a fost nominalizată ca şi câştigător firma Rosal Bucureşri, Urban Serv a contestat decizia autorităţii contractante la Consilul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor. Urmează să vedem răspunsul primit dacă urmăm şi calea instanţei sau nu", a declarat Simion Drelciuc, directorul societăţii Urban Serv.

În cazul în care această contestaţie va fi respinsă, societatea Urban Serv mai are front de lucru până pe data de 31 decembrie 2018, atunci când expiră contractul încheiat cu municipalitatea. În aceste condiţii societatea va trebui să contracteze noi activităţi pentru a nu fi nevoită să dea oameni afară.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
1

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
107

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
47

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...