Imaginile care au făcut înconjurul lumii! A câștigat aurul la JO după ce s-a aruncat pe burtă la linia de finish - FOTO

Imaginile care au făcut înconjurul lumii! A câștigat aurul la JO după ce s-a aruncat pe burtă la linia de finish - FOTO
Finala de la 400m feminin de la Jocurile Olimpice a fost una cu un final de-a dreptul fabulos, dar în același timp dramatic.

Shaunae Miller (22 de ani/Bahamas) a câștigat aurul după ce s-a aruncat pe burtă în momentul când trebuia să treacă linia de sosire și a devansat-o pe adversara directă Allyson Felix (SUA), scrie gsp.ro.

Imaginile cu sportiva din Bahamas au făcut înconjurul lumii și le puteți vedea în GALERIA FOTO de jos. Miller a terminat cu timpul de 49.44 secunde, în timp ce adversara sa a oprit cronometrul la 49.51 secunde.

Un lucru asemănător la această ediție a Jocurilor Olimpice a mai fost făcut de atletul brazilian Joao Vitor De Oliveira, care a plonjat la linia de finiș în cursa din calificările de 110 metri garduri și a obținut locul 4.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de neasigurați au beneficiat de asistență medicală în unitățile medicale din Botoșani!

astăzi, 10:40
128

O procedură standard, dar la care recurg numeroși botoșăneni care nu au asigurare medicală. Sute de botoșăneni au beneficiat de îngrijiri medicale în primele luni ale anului 2018, s...

Cum se circulă în această dimineață în zona Moldovei, după ninsorile abundente!

astăzi, 09:09
181

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași informează participanții la trafic că toate drumurile naționale din regiunea Moldovei sunt circulabile, fără tronsoane închise sau cu trafi...

Marșul Unirii la Botoșani: "Haideți să le transmitem românilor de pe malul stâng al Prutului că nu sunt singuri în lupta lor dreaptă de a se întoarce acasă"

astăzi, 08:23
422

Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" și Asociația "Scut botoșănean" organizează la Botoșani Marșul Unirii. Sâmbătă, 24 martie 2018, la ora 12:00, botoșănenii...