Iluminatul public funcţionează foarte bine...ziua! FOTO

Iluminatul public funcţionează foarte bine...ziua! FOTO
Iluminatul public pare să funcţioneze fără probleme în municipiul Botoşani. Cel puţin ziua, pentru că după lăsarea întunericului multe străzi din oraş sunt cufundate în beznă, aceeaşi situaţie fiind semnalată în repetate rânduri şi în apropierea unor unităţi de învăţământ sau pe artere importante din municipiu.

Miercuri, ziua în amiaza mare, iluminatul public funcţiona pe strada Cuza Vodă, dar şi pe o porţiune din Calea Naţională, de la sediul Casei de Pensii până la Mall. Ba mai mult, câteva becuri erau aprinse şi în interiorul cartierelor din zonă.

Mai mulţi cetăţeni care au văzut becurile aprinse s-au arătat surprinşi, dar şi revoltaţi, făcând diverse comentarii vizavi de această situaţie.

“Bine că ziua becurile sunt aprinse şi seara ţi-e frică să ieşi pe stradă de întuneric ce e. Asta e bătaie de joc.  Ce explicaţie au pentru funcţionarea iluminatului ziua? Probabil vor spune că fac probe sau cine ştie ce scuză mai găsesc. Oare nu ar putea să facă toate astea noaptea? Şi mă mai întreb, cineaplăteşte excesul ăsta de lumină?", a spus un bărbat care circula pe strada Cuza Vodă.

Reprezentanţii Primăriei susţin că în urma unor lucrări care au fost efectuate în reţeaua de iluminat public, pentru a fi făcute probe a fost necesară aprinderea becurilor în timpul zilei.

“Am făcut probe pentru că s-au făcut lucrări la reţeaua de iluminat public şi ne dorim foarte mult ca iluminatul să fie funcţional pe timpul serii. Nu se poate acţiona seara pentru că reţeaua este sub tensiune",  a explicat viceprimarul Cosmin Andrei.










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
344

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
602

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
169

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...