Identitatea celui care a anuntat aseara bomba din penitenciar, necunoscuta inca!

Identitatea celui care a anuntat aseara bomba din penitenciar, necunoscuta inca!
Oamenii legii au facut public faptul ca apelul de miercuri seara, prin care se anunta ca intr-o celula de detentie a Penitenciarului de Maxima Siguranta Botosani se afla o bomba, ii apartine unui barbat care se exprima destul de incoerent la telefon.

Chiar daca au fost alertate toate institutiile importante cu competente in astfel de situatii, inclusiv genistii SRI, toate echipajele au fost nevoite sa astepte la usa inchisorii, pentru ca reprezentantii Penitenciarului au preferat sa isi efectueze propria verificare.

Pentru ca rezultatul a fost negativ, angajatii Penitenciarului anuntand ca in incinta nu exista nicio bomba, echipajele s-au retras.

Cu toate acestea, se pare ca institutiile specializate ale statului nu au reusit sa il identifice pe cel vinovat de agitatia creata aseara, in jurul orei 21.30, anuntandu-se doar ca apelantul este din Botosani sau din Suceava.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
376

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
669

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
192

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...