Ghiorghita acuza, Campanu munceste in continuare!

Florin Ghiorghita, viceprimar si pedelist, in acelasi timp, ii ia apararea Rodicai Hutuleac, fost director al Casei de Sanatate, care a pierdut sefia CJAS prin concursul direct al deputatului liberal Liviu Campanu. Pedelistul acuza ca Liviu Campanu ar incasa ilegal bani de la stat pentru activitatea desfasurata la cabinetul sau medical.

Directorul CJAS a fost schimbat fiindca a refuzat sistematic sa plateasca serviciile domnului Liviu Campanu, doctor de Botosani, care a incasat sute de milioane de lei de la Casa de Sanatate in conditiile in care, parlamentar fiind, nu cred ca ar fi avut timpul necesar fizic pentru a desfasura un program de peste 35 ore pe saptamana, a declarat Florin Ghiorghita.

Viceprimarul municipiului Botosani subliniaza ca, pentru a incasa bani de la stat, la sfarsit de saptamana, cand deputatul doctor vine acasa, ar trebui sa presteze la cabinetul sau medical cel putin 10-12 ore de munca pe zi.

Asta in timp ce dumnealui este foarte ocupat cu campania electorala, cu conferinte de presa si cu rezolvarea problemelor cetatenesti. Ne intrebam pentru ce sunt platite aceste sute de milioane de lei? Pentru a se imbogati dumnealui si a-i creste averea? As vrea un raspuns. Sa-mi arate si mie pacientii care au fost si au beneficiat de la dumnealui de o trimitere, de o reteta compensata, cand a fost la cabinet si vor iesi la iveala niste falsuri extraordinar de grosolane, a mai adaugat Florin Ghiorghita.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Îl cinstim astăzi pe Sf. Ap. Simeon, rudenia Domnului, Episcopul Ierusalimului

astăzi, 08:00
1

Sfântul Simeon (†107) era fiu al lui Cleopa, fratele bun al lui Iosif, logodnicul Fecioarei Maria, după cum mărturisesc scriitorii Eusebiu de Cezareea, Gheorghe Chedrin şi Nichifor Xan...

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
412

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
726

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...